Rieder treedt weer op in zaak van kasteelmoord

In de zaak van de kasteelmoord in Wingene treedt Hans Rieder weer op als advocaat van een van de beklaagden. Het gaat om de man uit Aalter op wiens terrein het lichaam van de vermoorde Stijn Saelens is aangetroffen.

Rieder was van bij het begin van de zaak de advocaat van de 61-jarige man. Vorige week kwam het tot een breuk tussen de twee, maar het is niet duidelijk waarover.

Nu gaat Rieder de man dan toch weer verdedigen, maar net als vorige week bij de breuk geeft hij ook nu geen verdere commentaar. "Dat is iets dat hoort tot de intimiteit tussen mijn cliënt en mij", zei Rieder daarover in "Reyers laat" op Canvas.

In de zaal van de kasteelmoord zitten drie verdachten in de cel: de schoonvader van de vermoorde Stijn Saelens, diens zoon en de 61-jarige man uit Aalter.