Zoon Louis Neefs trekt Open VLD provincie Antwerpen

Het Mechelse districtsbestuur van Open VLD heeft Ludwig Neefs aangesteld als lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen. Ludwig is de zoon van zanger Louis Neefs.

De 49-jarige zaakvoerder van een immobiliënkantoor is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. Ook bij de provincieraadsverkiezingen van 2006 trok Neefs de lijst van Open VLD. Hij werd toen verkozen als voorzitter van de provincieraad.

“De liberale politicus is in het district Mechelen vooral bekend omdat hij mee aan de grondslag ligt van het zwembad Nekkerpool, en omdat hij de uitbreiding van het Vrijbroekpark en het behoud van de verkeerstuin mee gerealiseerd heeft”, aldus het partijbestuur.

In oktober zou de Mechelaar graag herkozen worden om nog meer projecten te kunnen realiseren in zijn stad. “Het is mijn ambitie en grote droom om voor Mechelen een gloednieuwe, toonaangevende podiumzaal te bekomen met de steun van het provinciebestuur”, zegt Neefs.

lees ook