Anne Somers neemt afscheid van "Familie"

Actrice Anne Somers neemt afscheid van de VTM-soap "Familie". Anne Somers vertolkte begin de jaren 90 de rol van Veronique Van den Bossche, de dochter van Marie-Rose (Martine Jonckheere) en Guido (Karel Deruwe).

"Ik ben dankbaar voor de rol die ik langdurig in "Familie" heb mogen vertolken. Er komst nu tijd voor nieuwe projecten die mij als actrice en als mens nog kunnen doen groeien", meldt Anne Somers over haar afscheid van "Familie".

Studio-A, de producent van de soap, wenst Anne Somers veel succes in haar verdere carrière. "We houden er aan Anne Somers te bedanken voor haar inzet en prestaties in "Familie". We Wensen haar veel succes toe in haar verdere carrière", zegt Guy Goedgezelschap, de algemeen directeur van Studio-A..

De 41-jarige Somers vertolkte haar rol in de soap van 1991 tot 1994 en van 2001 tot vandaag. Tussenin werd de rol van Veronique Van den Bossche vertolkt door Ann-Christine Hendrikx. Anne Somers zal nog te zien zijn in de soap tot midden oktober 2012.

De actrice studeerde af aan Studio Herman Teirlinck. Ze was te zien in onder meer "Spoed" en "Familie", maar vertoklte ook verschillende gastrollen in tv-programma's als "Windkracht 10", "Zone stad", "Aspe" en F.C. De Kampioenen".