Asselman wil met Open VLD verschil maken in Liedekerke

Patrick Asselman zal op 14 oktober in Liedekerke de Open VLD-lijst aanvoeren. Dat maakte afdelingsvoorzitter André Van Der Perre vandaag bekend.

“Met zijn jarenlange ervaring als gemeenteraadslid is Patrick Asselman een logische keuze als lijsttrekker”, laat Van Der Perre weten. “Dat we vandaag als eerste Liedekerkse partij onze lijsttrekker bekendmaken, getuigt van het vertrouwen waarmee we de verkiezingen tegemoet gaan.”

De coalitie in Liedekerke bestaat uit CD&V/N-VA en SP.A. Open VLD bezet slechts drie van de 21 zitjes in de gemeenteraad. Maar Patrick Asselman, een cafébaas en niet te verwarren met de ex-voetballer, is optimistisch. "Open VLD heeft met een aantal jonge krachten een nieuw elan gekregen. In oktober levert Open VLD het alternatief voor de huidige meerderheid van CD&V, N-VA en SP.A. "

Asselman: "Liedekerke heeft verandering nodig, dat is meer dan duidelijk. We zien in buurgemeenten zoals Dilbeek en Merchtem wat een verschil het is als Open VLD de gemeente bestuurt. In de komende maanden zullen we de Liedekerkenaren overtuigen van ons programma. Want Liedekerke verdient beter.”

lees ook