Beyoncé uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld

De Amerikaanse zangeres Beyoncé is de mooiste vrouw ter wereld in 2012. Dat schrijft het Amerikaanse weekblad People Magazine. Vorig jaar werd zangeres en actrice Jennifer Lopez nog uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld.

Volgens het Amerikaanse blad People Magazine is de 30-jarige Beyoncé Knowles "een natuurkracht in de showbizzwereld en een icoon van schoonheid en stijl".

De R&B zangeres, die al zestien Grammy-awards op haar naam heeft staan, beviel op 7 januari van haar eerste kindje, dochtertje Blue Ivy Carter. Beyoncé vertrouwde aan People Magazine toe dat "ze zich mooier dan ooit voelt sinds ze bevallen is".

Volgens het magazine is de zangeres haar zwangerschapskilo's kwijt. Beyoncé werd dan ook tot de mooiste vrouw ter wereld gekroond. Vorig jaar ging die eer nog naar zangeres en actrice Jennifer Lopez.