Filerijden op E313 na ongeluk in Ranst

Op de E313 in de richting van Antwerpen waren er al voor de ochtendspits files door een ongeluk. Twee vrachtwagens zijn in Ranst op elkaar gebotst waardoor de rijweg helemaal versperd werd.

De twee vrachtwagens moesten getakeld worden en dat verliep erg moeizaam. "Het tweede voertuig zat voor een stuk over het andere voertuig. Daarin zaten gelukkig geen geknelden, enkel iemand die lichtgewond is geraakt en afgevoerd werd naar het ziekenhuis", zegt brandweercommandant Bart Stroobants.

"Omdat de twee vrachtwagens zodanig in elkaar verstrengeld zaten, was de takeling een vrij moeilijke klus die enige tijd in beslag nam. Het verkeer kon via de parking de snelweg verlaten en even verder weer de oprit nemen."

De vrachtwagens zijn intussen weg, maar de nasleep van het ongeluk was nog heel de voormiddag merkbaar.