Rihanna met mond vol tanden in radiostudio

"Man down" van Rihanna is een wereldhit. Op YouTube werd de videoclip van het liedje al 151 miljoen keer bekeken, maar op de vraag waar ze haar inspiratie heeft gehaald, kenden we tot dusver geen antwoord. 2 jonge radiopresentatoren hebben daar nu verandering in gebracht.

De populaire zangeres was te gast in de radioshow Hamish & Andy, hetzelfde duo waarmee ze twee jaar eerder ook al in gesprek ging. Vreemd genoeg was dat gesprek van toen interessanter dan het huidige interview, want uit de geluidsopnames die opnieuw werden uitgezonden, blijkt dat Rihanna haar bekende "Ra pa pa pom"-zin van "Man down" bijna volledig uit haar gesprek met het duo heeft gehaald.

"Als je aan een melodie van een liedje denkt, roep je dan Jay-Z om te vragen wat hij hiervan vindt?", waarna de radiopresentator de melodie "Rapapapa" uitspreekt. Vervolgens vult de presentator aan: "als we die Rapapapa" in een volgend liedje horen, dan zullen we weten van wie je de mosterd gehaald hebt."

De zangeres zit zichtbaar verveeld in de radiostudio te luisteren naar het oude fragment. Ze staart voor zich uit en ze lacht terwijl ze haar hand vol ongeloof op haar mond legt. Nadien herpakt ze zich. "Dit is hilarisch, echt waar. Nu zal ik een advocaat wel goed kunnen gebruiken", besluit ze met een knipoog.

lees ook