Burgemeester trekt CD&V in Neerpelt

In Neerpelt zal burgemeester Raf Drieskens de lijst van CD&V trekken in oktober. Dat werd al enkele maanden geleden beslist, maar werd pas gisteren bekendgemaakt door de lokale CD&V-voorzitter Kristof Smets.

Drieskens draagt al twaalf jaar de sjerp in Neerpelt en wil er graag nog zes jaar bijdoen. De afgelopen twaalf jaar maakten de burgemeester en zijn ploeg vooral werk van een goede infrastructuur, veilig verkeer en een goede inrichting van de openbare ruimte in Neerpelt. Ook hechtte de ploeg heel wat belang aan het stimuleren van de betrokkenheid van de Neerpeltenaars.

Hoewel CD&V haar campagne nog niet opgestart heeft en haar programma nog niet helemaal vastgelegd heeft, is wel al geweten dat de betrokkenheid van de burgers een van de accenten in het programma zal blijven. “Het spreekt voor zich dat betrokkenheid heel belangrijk blijft. Iedereen moet zich thuis voelen in Neerpelt”, aldus Drieskens.

lees ook