Derde seizoen van "Astrid in Wonderland"

Vijftv heeft een derde seizoen besteld van de realityreeks "Astrid in Wonderland". Dat maakte de Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan zelf bekend op Twitter. Momenteel is op Vijftv het tweede seizoen van de reeks te bekijken.

Astrid Bryan (29) maakte de komst van het derde seizoen van "Astrid in Wonderland" bekend op Twitter. Op de sociaalnetwerksite Facebook bevestigde ze het nieuws nog eens.

"In blijde verwachting... van seizoen 3 van "Astrid in Wonderland" Yay! Ook in het najaar zijn Den John, De Lau en ik weer op Vijftv te zien met "new adventures"! Maar geniet eerst van seizoen 2!", schreef de Vlaamse Hollywoodvrouw.

Het tweede seizoen van het realityprogramma is momenteel te zien op Vijftv. Het programma haalt gemiddeld zo'n 250.000 kijkers.