Nas en Lee Scratch Perry op Couleur Café

De organisatoren van Couleur Café hebben vier nieuwe acts toegevoegd aan de affiche van komende zomer: Nas, Son Of Kick, Lee Scratch Perry & Omar Perry & The Homegrown Band featuring Adrian Sherwood en Sebastian Sturm.

Nas is een van de populairste Amerikaanse rappers van de voorbije  twee decennia. Hij zal zijn nieuwste album "Life is good" voorstellen aan zijn Belgische fans op Couleur Café. Twee jaar geleden was Nas een van de meest gesmaakte acts op Couleur Café.

Lee Scratch Perry is een van de grote namen uit de wereld van de dub. Hij zal voor het eerst met zijn zoon Omar optreden in België.

Couleur Café vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. De affiche van het festival is bijna helemaal samengesteld. Enkele in het oog springende acts zijn Erykah Badu, Sean Paul, De La Soul, The Subs, Public Enemy en Ben l'Oncle Soul.