Saxofonist van The Killers overleden

Tommy Marth, saxofonist bij de Amerikaanse rockband The Killers, is op 33-jarige leeftijd overleden. De muzikant werd maandag dood aangetroffen in zijn appartement. Het ziet ernaar uit dat hij zelf een einde heeft gemaakt aan zijn leven.

Tommy Marth speelde saxofoon op twee albums van de Amerikaanse rockband The Killers (foto). Het gaat om de albums "Sam's town" (2006) en "Day & age" (2008). De muzikant ging in 2008 en 2009 ook op tournee met de groep.

The Killers hebben de dood van Marth bevestigd op hun Twitteraccount. "We hebben onze vriend Tommy Marth verloren. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie. Er ontbreekt een licht hier in Las Vegas. Goede reis, Tommy", schrijft de band.

Tommy Marth werd maandag dood aangetroffen in zijn appartement in Las Vegas. De lijkschouwer heeft bevestigd dat hij een schotwond in zijn hoofd had. Het ziet ernaar uit dat de muzikant zichzelf van het leven heeft beroofd.