Werkzaamheden op Brusselse Ring

Morgenavond starten wegwerkzaamheden op de Brusselse Ring. Tussen Dilbeek en Jette wordt in beide richtingen het wegdek vernieuwd, en worden de vangrails en de verlichting vervangen. Er geldt een snelheidsbeperking tot 70 km per uur. Om de hinder te beperken, wordt er alleen gewerkt tussen 21 uur 's avonds en 5 uur 's ochtends.

De wegwerkzaamheden lopen van 30 april tot en met 30 juni. Enkel 's nachts zullen rijstroken worden afgesloten. Tot 23 uur blijven twee rijstroken beschikbaar, daarna nog één rijstrook en tegen de ochtendspits wordt de weg over de hele breedte vrijgegeven. Gedurende enkele nachten worden ook bepaalde op- en afritten afgesloten omdat daar ook het wegdek vernieuwd wordt.

Als er in het weekend gewerkt wordt op de Buitenring (van Asse tot Dilbeek) dan worden op zaterdag pas vanaf 7 uur twee rijstroken geopend. De weg is volledig vrij vanaf 10 uur. Op zondag gaat er al vanaf 20 uur een rijstrook dicht en vanaf 22.30 uur blijft er nog één beschikbaar. Op de Binnenring (van Dilbeek tot Asse) zijn er op zaterdag pas vanaf 8 uur twee rijstroken ter beschikking en op zondag vanaf 9 uur.

De wegwerkzaamheden tussen Dilbeek en Jette worden week per week uitgelegd op de site van Verkeerscentrum Vlaanderen.