"Dour Festival met zwart, geel en rood"

De organisatoren van Dour Festival hebben heel wat nieuwe Belgische namen voor de 24e editie van het festival bekendgemaakt. Onder anderen School Is Cool, Dan San, The Hickey Underworld, Steak Number Eight en Rock Rally-winnaar Compact Disk Dummies (foto) treden deze zomer op in Dour.

"Ook dit jaar kleurt Dour Festival zwart, geel en rood", melden de organisatoren van Dour Festival in een persbericht.  Eerder was al bekend dat onder anderen Selah Sue, Black Box Revelation, Malibu Stacey en Murdock optreden in Dour.

De 24e editie van Dour Festival vindt plaats van donderdag 12 juli tot en met zondag 15 juli. Bekende acts zijn Nada Surf, Ministry, Dinosaur Jr., Bon Iver, The Flaming Lips en Franz Ferdinand.

Volgende week worden de laatste namen van de affiche bekendgemaakt. In totaal zullen ongeveer 200 verschillende bands hun ding doen op het festivalterrein in Dour.