Dodelijke vechtpartij met huisbaas in Scherpenheuvel

In Scherpenheuvel-Zichem is een 50-jarige man opgepakt na een dodelijke vechtpartij met zijn huisbaas. De 66-jarige huisbaas kwam daarbij om het leven.

De lokale politie van de zone Demerdal werd rond middernacht opgebeld voor een vechtpartij tussen een huisbaas en zijn huurder in een appartement in de Bredestraat in Scherpenheuvel-Zichem. Toen de agenten ter plaatse kwamen, vonden ze het levenloze lichaam van de huisbaas in de woonkamer van het appartement, met de 50-jarige huurder ernaast.

De man werd onmiddellijk opgepakt. Het parket van Leuven kwam ter plaatse met een onderzoeksrechter, het gerechtelijk labo en een wetsgeneesheer. De eerste onderzoeken wezen uit dat de huisbaas door geweld om het leven kwam. De huurder wordt deze namiddag voor de onderzoeksrechter geleid.