Inge Faes trekt N-VA-lijst Puurs

Het nieuws werd zondag bekend gemaakt door Siegfried Bracke tijdens de eerste 'Pastazwier' van de lokale N-VA-afdeling. Faes zit sinds 2006 in de gemeenteraad en sinds 2010 in de senaat. Het was al bekend dat de partij alleen naar de kiezer zou trekken.
Inge Faes tijdens haar inhuldiging als senator in 2010

"We zitten nu in de meerderheid met CD&V. Omdat ik momenteel de enige vertegenwoordiger ben van de N-VA in de gemeenteraad, konden we de voorbije jaren te weinig op het beleid wegen.”

In oktober wil N-VA de inwoners van Puurs een alternatief bieden, één dat luistert naar de mensen en oog heeft voor mobiliteit, lokale economie en dienstverlening. "Dat zijn vandaag de problemen die het dringendst moeten worden aangepakt", zegt Faes. "Ons ledenaantal in Puurs blijft groeien, daardoor zullen we in oktober een sterke ploeg aan de kiezer kunnen voorstellen."
 

lees ook