Was naar school rijden maar altijd zó plezant

Er bestaan leukere dingen dan de kinderen 's ochtends vroeg naar school te brengen. Behalve dan in een Amerikaanse stad waar een vader en zijn drie kinderen net van dat moment gebruikmaken om zich eens goed te amuseren op de tonen van Queenklassieker "Bohemian rhapsody."
Queen tovert lastig karwei om in plezierige taak

"Eigenlijk is het een dagelijkse gewoonte geworden om onderweg naar school mee te brullen met "Bohemian rhapsody", schrijft de vader van de drie kinderen bij het filmpje dat hij twee weken geleden op YouTube heeft gezet. Daar werd het zingende gezin al bekeken door ruim 2 miljoen mensen.

"De keuze voor het liedje ligt eigenlijk voor de hand", zegt de papa, "want de rit naar school duurt net zo lang als het liedje." Op de beelden is ook te zien hoe het jongste lid van het gezin enthousiast meeleeft met de opzwepende tonen van het liedje. Headbangen en rock-'n-rollbewegingen maken, de jongen lijkt wel geboren om later op een podium te staan.

De commentaren op YouTube zijn uiteraard lovend. "Geweldig, dit is perfect om qualitytime met je gezin te hebben", schrijft iemand. Een ander iemand schrijft dan weer dat het liedje van Queen gelukkig ook nog eens op een goeie manier onder de aandacht wordt gebracht. Wellicht wordt hiermee een ander YouTube-filmpje bedoeld waarin een dronken gearresteerde man in een politie-auto zich volledig laat gaan op..."Bohemian rhapsody."

lees ook