Jessica Simpson bevallen van een dochtertje

De Amerikaanse actrice Jessica Simpson is dinsdagochtend bevallen van haar eerste dochtertje. Het kindje van de 31-jarige Simpson en haar verloofde Eric Johnson kreeg de naam Maxwell.

"Eric en ik zijn verrukt met de geboorte van ons dochtertje. We willen jullie danken voor al jullie liefde, steun en gebeden. Dit is de meest geweldige ervaring uit ons leven", meldt Jessica Simpson in een boodschap op haar website.

Jessica Simpson brak eind de jaren 90 door in de VS als zangeres. Ze bouwde ook een succesvolle filmcarrière uit, met rollen in onder meer "The dukes of Hazard", Knocked up" en "The love guru".

De 31-jarige Simpson  is sinds 2010 verloofd met de American footballspeler Eric Johnson. Het koppel wou rond Kerstmis trouwen, maar door de zwangerschap werden de plannen in de koelkast gezet. Het eerste kindje van Simpson en haar verloofde heet voluit Maxwell Drew Johnson.