Film over Federico Fellini in de maak

Henry Bromell werkt aan een film over de Italiaanse regisseur Federico Fellini (1920-1993). Bromell, bekend als regisseur van onder meer "Panic" en "Last call", schreef ook het scenario voor de film "Fellini black and white".

"Fellini black and white" speelt zich af in het Los Angeles van 1957, toen de Italiaanse regisseur Federico Fellini voor het eerst naar de Verenigde Staten reisde om er de Oscaruitreiking bij te wonen.

De regisseur was toen twee dagen vermist, en "Fellini black and white" laat zien wat er intussen allemaal gebeurd zou kunnen zijn. In de film ontdekt Fellini onder meer jazzcafés en valt hij voor een veearts.

Federico Fellini zal in "Fellini black and white" gespeeld worden door de Braziliaanse acteur Wagner Moura. Andere rollen zijn voor William H. Macy, Terrence Howard en Peter Dinklage. Wanneer de film in productie gaat, is nog niet bekend.