Open VLD stelt lijsttrekkers West-Vlaanderen voor

Open VLD heeft in Middelkerke de West-Vlaamse lijsttrekkers voor de komende provincieraads- verkiezingen voorgesteld. Zes van hen hebben nu al een zitje in de provincieraad, één is nieuw.
west-vlaanderen.be

Op 14 oktober zijn het niet alleen gemeenteraadsverkiezingen, we stemmen dan ook voor de provincie. In Middelkerke heeft Open VLD alvast de lijsttrekkers voor de provincieraadsverkiezingen in West-Vlaanderen voorgesteld.

In totaal zijn er zeven lijsttrekkers voor Open VLD in West-Vlaanderen. Zes van hen zitten nu al in de provincieraad, één is nieuw.

Kaat De Waele (58) uit Pittem is de nieuwe kandidaat op de lijst. Zij wordt lijsttrekker voor het district Tielt.

Voor het district Diksmuide-Veurne wordt dat Charlotte Castelein (31) uit Koksijde, voor het district Brugge Hugo De Plecker (58) uit Knokke-Heist, voor het district Oostende Anthony Dumarey (42) uit Oudenburg, voor het district Roeselare-Izegem trekt Piet Vandermersch (47) uit Ledegem de lijst, voor het district Kortrijk-Waregem-Menen is dat Carl Vereecke (49) uit Kuurne en voor het district Ieper-Poperinge Gilbert Verkinderen (66) uit Langemark-Poelkapelle.

Open VLD hoopt om minstens haar aantal zetels in de provincieraad te behouden.

lees ook