Open VLD zet “karting” race in naar 14 oktober

In Middelkerke gaven acht liberale lijsttrekkers uit de regio Oostende-Gistel-Diksmuide gisteren op ludieke wijze het startschot van de verkiezingsrace. De kopstukken gingen met elkaar de strijd aan op een karting-parcours in Middelkerke.

Het werd een strijd op het scherpst van de snee, maar provincieraadslid en aanvoerder van de Oudenburgse Open VLD-lijst Anthony Dumarey ging uiteindelijk met de eer en de fles champagne lopen.

“Ik wil mijn collega-lijsttrekkers feliciteren met deze spannende wedstrijd. Voor mij is het alvast duidelijk: ze staan één voor één bijzonder scherp om de race richting 14 oktober aan te vatten", zegt winnaar Dumarey.

De Oudenburgse lijsttrekker hoopt dat  het enthousiasme van vandaag vertaald kan worden naar een liberale overwinning in de regio op 14 oktober.

lees ook