Alanis Morissette brengt nieuw album uit

De Canadese zangeres Alanis Morissette brengt eind augustus haar nieuwste album "Havoc and bright lights" uit. Op 15 mei wordt de eerste single van haar achtste studioalbum uitgebracht. Het nummer kreeg de titel "Guardian".

Alanis Morissette brak midden de jaren 90 wereldwijd door met haar album "Jagged little pill" met hits als "You oughta know", "Hand in my pocket" en "Ironic". Ze verkocht wereldwijd al meer dan 60 miljoen albums.

Eind augustus ligt het achtste studioalbum van de 37-jarige zangeres in de winkelrekken. De cd kreeg de titel "Havoc and bright lights". "Laat het plezier beginnen", aldus Morissette op haar website.

Alanis Morissette heeft een tijd geleden een Europese zomertournee aangekondigd. Op zaterdag 7 juli staat ze op het podium van Rock Zottegem. Dat is het enige concert van Morissette in België komende zomer.