Groen Aarschot in kartel met onafhankelijken

In Aarschot trekt Groen samen met "onafhankelijke, gedreven inwoners die niet meteen een politieke kleur hebben, maar wel net als Groen streven naar een groen-sociaal, vooruitstrevend en constructief beleid”, naar de kiezer. Dat maakte het partijbestuur vandaag bekend.

Een degelijke woning voor iedereen, een goed mobiliteitsbeleid, aandacht voor ouderen, een gezonde economie en zachte recreatie in de natuurgebieden rond Aarschot zijn de belangrijkste programmapunten van het kartel.

De kandidatenlijst zal getrokken worden door huidig gemeenteraadslid Johan Van de Schoot. De tweede en de derde plaats worden ingenomen door Betty Kiesekoms en Petra Vanlommel. “Samen met alle andere groene en onafhankelijke kandidaten moeten zij Groen verder op de Aarschotse politieke kaart zetten en ervoor zorgen dat ze een duidelijke stem krijgen in de gemeenteraad”, zegt het bestuur.
 

lees ook