Groen Evergem heeft ambitieuze plannen

Groen Evergem heeft haar lijsttrekkers en lijstduwers bekendgemaakt. Gemeenteraadslid Kathleen Pisman zal de lijst van Groen Evergem trekken. Minstens één extra zetel in de gemeenteraad is het doel.

Gemeenteraadslid Eddy Colombeen staat op de tweede plaats. Op de derde en vierde plaats staan nieuwkomers Gertjan Willems en Nathalie Osaer.

Katrijn De Causmaecker is lijstduwer. Fons Eekchoudt helpt de lijst mee duwen vanop de voorlaatste plaats.

“De opstelling van de lijst ging heel vlot. Voor de eerste keer benaderden mensen ons om te vragen of ze op de lijst konden staan. Daar waren mensen van alle leeftijden bij maar ik heb het gevoel dat vooral jongeren helemaal mee zijn met Groen”, aldus lijsttrekster Pisman.

Groen Evergem heeft zeven speerpunten opgesteld waar ze de kiezer mee wil overtuigen. Meer ruimte, aandacht voor jongeren en jeugd zonder de senioren te vergeten, duurzaamheid, gezondheid, cultuur en aandacht voor kansarmen in Evergem, daar wil de partij voor staan.

“We hopen een hoger percentage te halen”, vertelt lijstrekster Pisman. “Een derde zetel is ons streefdoel. Over een vierde kunnen we enkel dromen”, lacht ze. “Maar we zijn zeker klaar om mee te besturen. Wij kunnen een serieus alternatief zijn.”

lees ook