Johansson: "Ik heb het helemaal gemaakt"

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft haar ster onthuld op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles. De 27-jarige Johansson was bijzonder vereerd met de onderscheiding.

"Toen ik te horen kreeg dat ik een ster op de Walk of Fame ging krijgen, dacht ik: ik heb het helemaal gemaakt. Wat er nu ook gebeurt, mijn familie zal generatie op generatie mijn ster kunnen bezoeken", aldus Johansson.

Scarlett Johansson begon haar acteercarrière op jonge leeftijd in de televisieserie "North". In 1998 vertolkte ze een van de hoofdrollen naast Robert Redford in "The horse whisperer".

Scarlett Johansson brak definitief door in "Lost in translation" van Sofia Coppola in 2003. Ze was ook te zien in de films "Match point" en "Vicky Cristina Barcelona" van Woody Allen en kreeg rollen in onder meer "The black dahlia", "The prestige", "Iron Man 2" en "The avengers".