Tommelein duwt provincielijst

Senator Bart Tommelein zal op 14 oktober de Open VLD-lijst voor de provincieraads- verkiezingen in het kiesdistrict Veurne - Diksmuide duwen. Dat werd vandaag bekend. Eerder deze week werden de lijsttrekkers voor de provincie West-Vlaanderen bekend gemaakt.

In het nieuwe kiesdistrict Veurne - Diksmuide zal Tommelein de Open VLD-lijst ondersteunen door de lijst te duwen. Provincieraadslid Charlotte Castelein trekt de lijst. In het district kunnen in totaal zeven provincieraadsleden verkozen worden.

De nationale bekendheid van Tommelein kan extra stemmen opleveren voor Open VLD in het kiesdistrict. "Samen met Charlotte en de andere kandidaten zullen we ijveren om minstens twee verkozen mandatarissen af te vaardigen naar de provincieraad", laat Tommelein weten.

lees ook