Inboedel Janssen weggehaald door deurwaarder

Een deurwaarder heeft vanmorgen alle nog verkoopbare spullen uit het huis van Ronald Janssen in Loksbergen laten halen. De spullen worden binnenkort verkocht.

Met de opbrengst van de verkoop kunnen de nabestaanden van de slachtoffers van Ronald Janssen gedeeltelijk vergoed worden.

De deurwaarder liet onder andere fitnesstoestellen, keukenspullen, een plooicaravan en werkmateriaal meenemen. Op het huis zelf is uitvoerend beslag gelegd. Later dit jaar zal het wellicht worden verkocht.

Ronald Janssen werd in oktober 2011 tot levenslang veroordeeld voor drievoudige moord, vrijheidsberoving, verkrachting en foltering. Op 2 januari 2010 vermoordde hij het koppel Shana Appeltans en Kevin Paulus. Na de dubbele moord bekende hij ook de moord op Annick Van Uytsel in 2007.