Justin Bieber zingt nummer voor zijn moeder

De Canadese popzanger Justin Bieber heeft een nummer geschreven voor zijn moeder. "Ik geloof dat het nummer volgende week zondag op moederdag wordt uitgebracht", aldus Bieber.

"Het gaat over de moeilijke periode die mijn moeder heeft doorgemaakt en hoe dapper ze was toen ik geboren werd. Ik vind dat de hele wereld dat mag weten", klinkt het. Patricia Lynn Mallette was 18 jaar toen ze beviel van Bieber.

De zanger weet nog niet of het liedje ook op zijn nieuwe album zal komen te staan. Het derde album van Bieber heeft als titel "Believe" en ligt komende zomer in de winkelrekken.

De 18-jarige Bieber zei in een interview met de Amerikaanse muziekzender MTV dat hij ook een nummer heeft gemaakt over de geruchten dat hij een fan zwanger zou hebben gemaakt. "Over die babysituatie, die honderd procent niet waar was, heb ik ook een liedje gemaakt", aldus Justin Bieber.