Open VLD Merelbeke keurt lijst goed

De leden van Open VLD Merelbeke hebben met bijna 80% van de stemmen de ontwerplijst goedgekeurd. Egbert Lachaert trekt de lijst, gevolgd door afdelingsvoorzitter Vanessa De Vuyst. Tim De Keukelaere duwt vanop de laatste plaats.

De top van de lijst was al eerder bekendgemaakt. Op plaats drie, vier en vijf volgen schepenen Poriau, Jonckheere en Van Huffel. Daarna komen de raadsleden Veronique Van Damme, Georges Van De Cauter, Anneke Matthijs en André De Ruyck.

Op de 10e plaats volgt voormalig OCMW-raadslid Monique Bettens-Loeman. Op de 25e plaats staat het gezicht van het Merelbeekse postkantoor, Geneviève Van Acker. Zij neemt als een van de lijstduwers deel aan de verkiezingen. Op plaats 26 staat Hilde Goedertier, die voorheen actief was in de jongerenbeweging en vandaag professioneel actief is in het UZ Gent. De Keukelaere sluit de lijst.

lees ook