Werkzaamheden zullen verkeershinder veroorzaken

Vannacht wordt er gewerkt op de Brusselse Buitenring en op de E40 richting kust. Dat gaat heel wat verkeershinder met zich meebrengen, daarom raadt het Agentschap Wegen en Verkeer aan om via Antwerpen te rijden als u vanuit Leuven richting Gent wilt.

De E40 richting kust wordt 's nachts tijdens de werken helemaal afgesloten. Tot 9 mei kan u 's nachts niet rijden tussen Ternat en Aalst. Vanaf 9 mei tot 16 mei wordt  's nachts het stuk tussen Aalst en Erpe-Mere afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via gewestwegen.

Op de Brusselse Buitenring zal er dit weekend 's nachts gewerkt worden in beide richtingen tussen Dilbeek en Asse. De ring zal wel openblijven, maar het aantal rijstroken wordt beperkt.

Voor beide werven is beslist om enkel 's nachts te werken om de hinder te beperken. Maar 's nachts zal het verkeer dus zwaar verstoord zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer adviseert mensen die van Leuven richting Gent om te rijden via Antwerpen.

Gedetailleerde informatie over de werken vindt u op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer.