Nieuwe titel voor komedie Stiller na dood Trayvon Martin

"Neighborhood watch", een nieuwe komedie met Ben Stiller, heet vanaf nu "The watch". De makers willen vermijden dat de film in verband wordt gebracht met de dood van de zwarte jongeman Trayvon Martin die door een buurtwachter doodgeschoten werd.

Eerder werd promotiemateriaal voor de prent waarin ook Vince Vaughn meespeelt al teruggetrokken. Fox Studios wil benadrukken dat de film op geen enkele manier iets te maken heeft met het incident.

"De film gaat over enkele vaders uit dezelfde buurt die de strijd met aliens aangaan. Dit heeft op geen enkele manier iets te maken met de tragische gebeurtenis in Florida. Om elke misinterpretatie te vermijden heeft de studio voor een nieuwe titel gekozen", luidt het.

Trayvon Martin werd in februari doodgeschoten door een buurtwachter. De man wordt nu verdacht van moord om racistische motieven.