SP.A heeft lijst voor Nieuwpoort rond

SP.A Nieuwpoort heeft in de IJzerstad haar volledige lijst voorgesteld waarmee ze naar de verkiezingen trekt. De lijst wordt aangevoerd door de huidige fractieleider Philip Rathé, op nummer twee staat gemeenteraadslid Christiane Viaene. Partijsecretaris Nicolas Vermote is lijstduwer.

Ook gemeenteraadslid Noël Vandamme en OCMW-raadslid Richard Bendels staan op de lijst. SP.A Nieuwpoort trok enkele opvallende nieuwkomers aan, met onder anderen kinesist Wim Declerck, Katleen Braet, Saskia Ghysels, Micheline Verheye, Arnel Lemaire, directeur van de Barkentijn Jo Rousseau en Jenny Desaegher. Zij is de voorzitster van de afdeling van de Vlaamse Federatie voor Gehandicapten.

SP.A haalde bij de vorige verkiezingen drie zetels in Nieuwpoort. CD&V is in de gemeente alleen aan de macht.
 

lees ook