Zesde studioalbum No Doubt komt eind september uit

No Doubt brengt op 25 september zijn zesde studioalbum uit. Dat heeft de Amerikaanse band rond frontvrouw Gwen Stefani aangekondigd op zijn website. Het album heeft voorlopig nog geen titel.

Het album wordt de opvolger van hun vorige album "Rock steady" dat al in 2001 uitkwam. De band bedankt zijn fans via een mededeling. "Bedankt voor alle steun de afgelopen 25 jaar. We zijn enorm trots op de nieuwe plaat en we hopen dat jullie ze net zo mooi vinden als wij."

Oorspronkelijk had het album eind vorig jaar al in de rekken moeten liggen, maar toen liet de band weten dat de releasedatum uitgesteld werd "omdat ze het best mogelijke album wilden maken". De band werkt al sinds het voorjaar van 2008  aan nieuwe nummers.

No Doubt krijgt voor het album assistentie van het team Major Lazar, de producers Switch en Diplo. De groep is bekend van hits als "Don't speak", "Just a girl" en "It's my life".