Claes gaat voor vier op een rij in Scherpenheuvel

Sinds 1995 is Manu Claes burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem. Aan stoppen denkt de 53-jarige Claes nog niet. Hij gaat voor een vierde sjerp op rij in Scherpenheuvel-Zichem. "CD&V wil dit werk verder zetten", aldus de burgemeester.

CD&V trekt opnieuw naar de kiezer met gevestigde waarden in een sterke ploeg. De slogan "iedereen inbegrepen" is volgens de plaatselijke afdeling heel toepasbaar op de situatie in Scherpenheuvel-Zichem. Burgemeester Manu Claes zal terug de lijst trekken. "De gemeente is erop vooruit gegaan", meent Claes. "Wij hebben voor iedereen aandacht, de acht deelkernen kregen afgelopen zes jaar een opwaardering."

Claes gaat al voor een vierde sjerp op rij. De coalitie met Open VLD leverde, naar eigen zeggen, een goed bestuur met veel initiatief op. Op 14 oktober zal Claes wel zonder de N-VA naar de kiezer trekken, wat in 2006 wel het geval was. De burgemeester wil zeker de N-VA nog bedanken voor de "goede samenwerking".

De lijsttrekker van CD&V zal ook op de tweede plaats van de provinciale CD&V-lijst voor het district Diest-Aarschot-Haacht staan.

lees ook