Fermon nieuwste naam voor Open VLD-lijst Oost-Vlaanderen

Pascal Fermon uit Oosterzele neemt op 14 oktober deel aan de verkiezingen voor de provincieraad. Hij kreeg door het districtsbestuur van Open VLD de derde plaats toegewezen op de lijst in het district Deinze. Hij staat daarmee op een strijdplaats.

Huidig gedeputeerde Marc De Buck trekt de provincielijst van Open VLD in het district Deinze. Uit de regio zijn ook Tim De Keukelaere uit Merelbeke (plaats 7), Christine De Pus, schepen uit Melle (plaats 6) en burgemeester Hugo Leroy uit Gavere (lijstduwer) kandidaat.

Naast zijn strijdplaats op de provincieraadslijst, is Pascal Fermon ook kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de SVVO-lijst in Oosterzele (Samen voor Vernieuwing en Verandering in Oosterzele). Deze kartellijst wordt aangevoerd door Filip Michiels.

Fermon is ook ondervoorzitter van de lokale Open VLD-afdeling in Oosterzele en lid van zowel het kantonnaal, regionaal als provinciaal Open VLD-bestuur.
 

lees ook