Thuisdag wordt een groot trouwfeest

Op zondag 3 juni houdt de VRT-serie "Thuis" opnieuw een Thuisdag. Die vindt dit jaar plaats op het voormalige mijnterrein be-MINE in Beringen en staat helemaal in het teken van het huwelijk van Franky en Tibo.

Op 1 juni geven Franky en Tibo elkaar het jawoord in "Thuis". Twee dagen later viert het kersverse tv-paar en de rest van de cast dat met het publiek.

Na West-Vlaanderen, Antwerpen en Oost-Vlaanderen is het dit jaar de beurt aan Limburg om de Thuisdag te organiseren. Bezoekers worden uitgenodigd op het voormalige mijnterrein be-MINE in Beringen.

"Trouw aan Thuis" is het thema van deze Thuisdag, die is opgevat als een groot huwelijksfeest. Bezoekers krijgen een "Thuis"-trouwalbum vol foto's en kunnen ook zelf in het huwelijksbootje stappen onder begeleiding van een paar gekke ceremoniemeesters. Bovendien maakt iedereen kans op een (huwelijks)reis naar Namibië.

De dag wordt afgesloten met een dj-set van dj Bram. Sven de Leijer, bekend van "De laatste show" zal alle acteurs verwelkomen op het podium, waarna iedereen een glas cava krijgt om samen met de cast te klinken op het huwelijksgeluk.