5-jarige jongen overleden na verkeersongeval

In Meerbeke is een jongen van 5 jaar gisteravond omgekomen bij een frontale botsing van twee personenwagens. De vader van het jongetje werd levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gevoerd. Een meisje van 4 jaar en de bestuurder van een andere wagen liepen lichte verwondingen op.

Het ongeval gebeurde op de Halsesteenweg in Meerbeke, een deelgemeente van Ninove. Door een nog onbekende oorzaak week een Volvo van zijn rijvak af en botste frontaal op een tegenligger. Daarna kwam de wagen in een gracht terecht.

In de Volvo zat een jongetje van 5, die overleefde het ongeval niet. Zijn vader zat aan het stuur, die werd levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het 4-jarige zusje van het slachtoffer liep enkel lichte verwondingen op. De bestuurder van de tweede wagen raakte ook lichtgewond.

Een verkeersdeskundige van het parket onderzoekt het ongeval. Het is nog niet duidelijk waarom de bestuurder afweek van zijn rijbaan. Mogelijk was hij onwel geworden.