A-capella-artiest stort zich nu op "Star Wars"

Door alleen maar gebruik te maken van zijn eigen stem een volledig lied zingen, dat is de manier waarop Nick McKaig bekendheid heeft verworven op het internet. Nadat hij eerder een fantastische a-capellaprestatie heeft geleverd met "The Simpsons", doet hij dat kunstje nu over met "Star Wars."

Al geruime tijd maakt de jongeman uit Florida a-capellaversies van bekende series en films. Met 887.000 kijkers op YouTube betekende zijn versie van "The Simpsons" zijn grote doorbraak. Nu heeft de Amerikaan een opvolger klaar: "Star Wars."

Met het nieuwste filmpje wil McKaig naar eigen zeggen een ode brengen aan John Williams, de componist van het bekende liedje van "Star Wars." "Ik ben er ruim 300 uur mee bezig geweest", aldus de a-capella-artiest.

lees ook