Acteurskoppel Collins-Grant gaat scheiden

Het Amerikaanse acteurskoppel Stephen Collins en Faye Grant zet na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Dat heeft 64-jarige Collins gemeld in de Amerikaanse media. Collins en Grant vertolkten de voorbije decennia verschillende (bij)rollen in bekende Amerikaanse televisieseries.

"Mijn vrouw en ik leven verder zonder elkaar. Ze was mijn beste vriendin en is een geweldige moeder", zei Collins op de tv. Collins en zijn tien jaar jongere vrouw Faye Grant hebben samen een dochter.

Stephen Collins vertolkte van 1996 tot 2007 de hoofdrol in de populaire televisieserie "7th heaven", waarin hij een dominee met een kroostrijk gezin vertolkt. Zijn toekomstige ex had een kleine bijrol in de serie. Collins was ook te zien in "Private practice" en "Law & order".

Faye Grant vertolkte bijrollen in de series "The incredible Hulk", "Hardcastle and McCormick", "Tales from the crypt" en "7th heaven". Begin deze eeuw kreeg ze de rol van Tattie McKee in "State of grace", goed voor veertig afleveringen.