Advocaat en verpleegster 1 en 2 N-VA Wevelgem

In Wevelgem heeft de lokale afdeling van de N-VA haar belangrijkste kandidaten voorgesteld. Eerder raakte al bekend dat N-VA Wevelgem in oktober net als in 2006 alleen naar de kiezer trekt en dat advocaat Filip Daem ook terug lijsttrekker wordt. Verpleegkundige Hannelore Carlu en Dietrich Valkenborg krijgen ook een plaatsje op de lijst.

Filip Daem is ondervoorzitter van N-VA Wevelgem en voorzitter van het arrondissementeel bestuur in Kortrijk.

Vandaag maakte de partij bekend dat hij in oktober zal worden bijgestaan door de voorzitter van N-VA Wevelgem, Hannelore Carlu. De verpleegkundige neemt de tweede plaats op de lijst in. De derde plaats gaat naar Dietrich Van Valckenborg. Arnold Seynaeve duwt de lijst.

Het partijprogramma van N-VA Wevelgem berust op vijf belangrijke pijlers. “Wij hebben een programma uitgewerkt rond de thema’s de kracht van veiligheid, de kracht van éénheid, de kracht van mobiliteit, de kracht van verantwoord beleid en de kracht van verantwoorde solidariteit”, vertelt communicatieverantwoordelijke Kenny Langedock.

lees ook