Dustin Hoffman redt jonge jogger het leven

Dustin Hoffman heeft een jonge Britse advocaat het leven gered toen hij op wandel was in Hyde Park in Londen.

Tien dagen geleden kreeg de 27-jarige Sam Dempster tijdens het joggen een hartstilstand. Zelf kan hij zich niets herinneren van het voorval, maar de hulpdiensten wisten hem te vertellen dat hij zijn leven te danken had aan Hollywoodster Hoffman, die in de buurt een optrekje heeft.

De 74-jarige acteur belde de ambulance en wachtte tot die arriveerde en tot de artsen erin slaagden om Dempsters hart weer aan de praat te krijgen.

De laatste weken kwamen opvallend veel beroemdheden in het nieuws omdat ze iemand het leven hebben gered. Zo belde Mila Kunis de hulpdiensten voor een man die ineenzakte, bevrijdde Patrick Dempsey een tiener uit een autowrak en wist Ryan Gosling een vrouw opzij te trekken voor een auto die kwam aangeraasd.