Brad Pitt wordt gezicht van Chanel No. 5

De Amerikaanse acteur Brad Pitt wordt het nieuwe gezicht van Chanel No. 5. Dat heeft het modehuis Chanel bevestigd in een persbericht. De 48-jarige Pitt is de eerste man die het gezicht wordt van het bekende vrouwenparfum.

Het Franse modehuis Chanel heeft bevestigd dat de Amerikaanse acteur Brad Pitt het nieuwe gezicht wordt van het bekende vrouwenparfum Chanel No. 5. Waarom het modehuis precies voor de 48-jarige Pitt kiest, wil het nog niet kwijt.

Brad Pitt is de eerste man in de 90-jarige geschiedenis van Chanel No. 5 die zijn gezicht leent aan het vrouwenparfum. Hij volgt daarmee onder anderen Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman en Audrey Tautou op.

Pitt zou de campagne voor Chanel No. 5 binnenkort inblikken in Londen. De foto's zouden pas in het najaar verschijnen.