CD&V: girl power, jong geweld en vaste waarden

In Liedekerke dingt burgemeester Luc Wynant als lijsttrekker van CD&V opnieuw mee naar de burgemeestersjerp. Ex-staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe duwt de lijst. Voorts op de lijst: andere vaste waarden, jong geweld en girl power.

Schouppe (foto links) is al sinds 1977 actief in de Liedekerkse politiek en was van 1989 tot 2000 burgemeester. Hij is een van de "vaste waarden" die de top-5 en de onderste drie plaatsen van de lijst sieren. Bij hen onder anderen ook Dorette Heymans en Hugo Asselman, respectievelijk op plaats twee en drie.

Plaatsen zes tot en met 12 zijn voorbehouden voor "girl power". Van 13 tot en met 18 vinden we het "jong geweld". En op 19 en 20 staan "nieuwe maar sterke" talenten: Eileen Dixon en Erwin De Brabanter.

lees ook