Ann Minne-Soete trekt Brugse N-VA-lijst

Ann Minne-Soete zal bij de komende verkiezingen de N-VA-lijst in Brugge trekken. De 53-jarige zakenvrouw stond oorspronkelijk op de tweede plaats, na Pol Van Den Driessche.
Ann Minne-Soete, hier op een archieffoto samen met N-VA-voorzitter Bart De Wever en Pol Van Den Driessche.

Minne-Soete neemt de plaats in van Van Den Driessche die afhaakte na een reeks getuigenissen in de media over ongewenst gedrag.

De nieuwe lijsttrekker zit sinds 2007 in de Brugse gemeenteraad en is vicevoorzitter van de Brugse N-VA-afdeling. Ze neemt deze uitdaging naar eigen zeggen op in het belang van de partij en omdat ze van mening is dat het tijd is voor verandering in Brugge.

Brugs N-VA-voorzitter Tijl Waelput reageert opgetogen over het engagement van zijn ondervoorzitter. "We hebben een moeilijke periode achter de rug en deze bladzijde is nu omgeslagen. Ik hoop dat ook de andere partijen nu over de inhoud van programma's en over de toekomst van Brugge zullen praten."

lees ook