Zus Erika Thijs is CD&V-Nieuw-kandidaat in Bilzen

Myriam Thijs, de zus van overleden CD&V-politica Erika Thijs, heeft na lang twijfelen besloten om zich toch kandidaat te stellen op de CD&V-Nieuw-lijst in Bilzen.

“Ik heb lang getwijfeld omdat ik het emotioneel zwaar had na het overlijden van mijn zus in augustus.”, zegt Myriam Thijs. “Na overleg met mijn gezin en familie heb ik besloten om toch de stap te wagen en deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ik zie mijn deelname als eerbetoon aan mijn zus.”

Een bepaalde plaats op de lijst heeft ze niet gevraagd en ook over een eventueel schepenambt wil ze zich nog niet uitspreken. “Ik kom maar voor een eerste keer op. We zullen zien of de kiezer mij aanvaardt”, zegt ze.

Als ze verkozen wordt, zou ze zich graag inzetten voor het OCMW van Bilzen. “Als het zover mag komen, wil ik mijn mandaat gebruiken om goed te doen. Ik wil mensen echt helpen.”

lees ook

    Meest gelezen