Dochter Paul Vanhie op Open VLD-lijst Ledegem

“Ik wil het levenswerk van mijn vader niet verloren zien gaan”, zegt Julie Vanhie (26), dochter van de overleden oud-burgemeester Paul Vanhie, over haar kandidatuur op de Open VLD-lijst.

“Ik doe het uit respect voor mijn vader en zijn waarden als hard werken en gelijkheid”, zegt Julie Vanhie, die door haar kandidatuur de herinnering aan haar vader in leven wil houden. Oud-burgemeester Paul Vanhie overleed door een ongeval met een vorkheftruck in mei vorig jaar.

“Toen we vroegen aan Julie of ze interesse had, heeft ze niet lang getwijfeld. Net als haar vader is ze erg gedreven”, zegt voorzitter en lijsttrekker van Open VLD Ledegem Piet Vandermersch.

Haar plaats op de lijst kent ze nog niet en bij de concrete invulling van haar kandidatuur stond ze wegens haar zwangerschap nog niet stil, maar één ding weet ze zeker: “Ik wil het levenswerk van mijn vader niet verloren zien gaan.”

lees ook