Slogan van Open Zulte is "Luisteren werkt."

Met de korte slogan "Luisteren werkt." verwijst de partij naar de openheid en luisterbereidheid waarmee ze de gemeente wil besturen. Huisarts Frederic Hesters uit Olsene zal de lijst van Open Zulte duwen.

De nieuwe lijst Open Zulte bestaat uit bestaande Open VLD-mandatarissen met een groot aantal nieuwe, onafhankelijke kandidaten. Hun slogan met het oog op 14 oktober luidt "Luisteren werkt."

Naar die slagzin heeft Open Zulte naar eigen zeggen niet lang moeten zoeken. "Die twee woorden maken duidelijk waar we voor staan", zegt lijsttrekker Simon Lagrange. "We gaan voor een open, luisterbereide manier van besturen. Met inspraak van de bevolking."

Open Zulte maakte van de gelegenheid gebruik om ook de lijstduwer voor te stellen. Dat wordt huisarts Frederic Hesters (35). "We kiezen bewust voor een nieuwe, onafhankelijke kandidaat als lijstduwer", zegt Lagrange. "Hesters komt dag in dag uit in contact met de inwoners van onze gemeente en weet dus als geen ander wat er leeft."

lees ook