Kartel SP.A-Groen Kapellen stelt lijst voor

De lijst van het kartel SP.A-Groen in Kapellen is zo goed als rond. Gewezen schepen en huidig SP.A-fractievoorzitter Harold van der Kraan trekt de lijst en Groen-voorzitter Pieter Buysse is de eerste kandidaat voor zijn partij op de derde plaats.
Van links naar rechts: Harold van der Kraan, Mia Barroo, Mieke De Schepper en Piet Buysse

Op de kartellijst van SP.A en Groen in Kapellen staan 19 kandidaten voor SP.A en 10 kandidaten voor Groen. Lijsttrekker van het kartel is Harold van der Kraan (32). Hij blikt tevreden terug op de voorbije legislatuur en heeft vertrouwen in de toekomst. "Met onze fel versterkte en verjongde ploeg heb ik er alle vertrouwen in dat we, in kartel met Groen, een mooie score zullen behalen in oktober", zegt hij.

Groen-voorzitter Pieter Buysse (33) is de eerste kandidaat voor zijn partij op de derde plaats op de lijst. Buysse is een nieuwkomer in de politiek in Kapellen, maar hij denkt te weten wat de gemeente nodig heeft. "Kapellen heeft nood aan een sociale en groene stem in het bestuur. Een goede uitslag voor het kartel en een terugkeer naar Groen zal de eerste stap zijn naar deze verandering."

De eerste vrouwen op de kartellijst van SP.A en Groen zijn lerares Mia Barroo en commercieel bediende Mieke De Schepper. De lijst wordt geduwd door huidig gemeenteraadslid Betty Stassen (SP.A) en gewezen Groen-gemeenteraadslid Koen De Winter.

lees ook