Luc Bouckaert trekt de lijst van CD&V Hemiksem

De leden van CD&V Hemiksem hebben de modellijst voor de verkiezingen van 14 oktober goedgekeurd. Lijsttrekker en kandidaat burgemeester wordt zoals verwacht eerste schepen Luc Bouckaert. Koen Scholiers zal de lijst duwen.

CD&V Hemiksem kiest zoals verwacht voor eerste schepen Luc Boukaert als lijsttrekker. Casa Blanca-organisator en schepen Koen Scholiers is lijstduwer. Schepen Joris Wachters staat op plaats elf en zal de eerste kolom duwen.

De top drie van de CD&V-lijst wordt vervolledigd door huidig fractieleidster Marleen De Wijn en door Walter Van den Bogaert, voormalig fractieleider en huidig voorzitter van de milieuraad.

Plaatsen vier tot zeven worden respectievelijk opgevuld door Viviane Verlooy, Peter Van Alstein, Annick De Wever en Johny Rens. "Dit zijn enkele nieuwe gezichten binnen het afdelingsbestuur die allen hun sporen reeds verdiend hebben bij diverse verenigingen binnen de gemeente", zegt voorzitter Paul Scholiers.

lees ook