Groen&Co heeft lijst rond in Wetteren

Groen&Co heeft haar lijst bekendgemaakt voor de verkiezingen in Wetteren op 14 oktober. Boegbeeld en gemeenteraadslid Piet Van Heddeghem is lijsttrekker. Op twee staat Marianne Gorré, gevolgd door Robbe De Wilde. Gemeenteraadslid Walter Arijs blijft de partij steunen, maar past "ontgoocheld in de politiek" voor de verkiezingen.

Groen&Co wil ook nieuwkomers de kans geven om zich te tonen. De jongste kandidaat is Sara Meirlaen (19). Samen met Jan Osselaer, Kim Bauwens, Sammy Coolens, Anke Mortier, Fran De Roo, Hanne Uytendaele en Joke Luyckx moet ze voor een nieuwe en frisse wind in de partij zorgen.

Lucia De Dycker, stichter en bezieler van het Permanent Welzijn Overleg (PWO) stapt ook in de politiek. Lijstduwer is partijvoorzitter Dirk Uyttendaele. Hij wordt voorafgegaan door gemeenteraadslid Paul De Moor en Veerle Van der Gucht.
 

lees ook