Marco Z en The Kids op affiche van Marktrock

De organisatoren van Marktrock hebben nieuwe namen voor de editie 2012 bekendgemaakt. Onder anderen Marco Z, The Wolf Banes, Neon Judgement en The Kids (foto) zullen hun ding doen in de binnenstad van Leuven.

Marktrock vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12  augustus. Eerder raakte al bekend dat Soulsister, Regi, Luna Twist en Compact Disk Dummies op de affiche staan.

Aan de affiche zijn onder anderen Marco Z, The Kids, Neon Judgement en Steak Number Eight toegevoegd. Marco Z is een singer-songwriter uit Limburg die de voorbije maanden doorbrak met zijn nummer "I'm a bird".

Net als de voorbije jaren is Marktrock helemaal gratis en staan er op de verschillende podia enkel Belgische artiesten. Vorig jaar lokte het event volgens de organisatoren 100.000 mensen, de politie hield het op 85.000 bezoekers.